MUĞLA / MİLAS - Gümüşlük İlkokulu

Fevzi MARHAN - Okul Müdürü

01/01/1959 yılında Adana ili Ceyhan İlçesi Aydınlar köyünde doğmuşum. İlkokulu Aydınlar Köyü İlkokulunda okudum. Adana Düziçi İlköğretmen Okulunu bitirdim. Ardından Kahramanmaraş Eğitim Enstitüsünü bitirdim. 05/01/1981 yılında Çanakkale 18 Mart İlkokuluna atandım. Sırasıyla Kahramanmaraş İli Afşin İlçesi İncirli Köyü İlkokulunda, Muğla İli Milas İlçesi Çukur Köy Böğürtlenharımı Mahalle İlkokulunda, Sarıkaya Köyü Gökseki Mahalle İlkoulunda,Sakarkaya İlköğretim Okulunda bir yıl öğretmenlik ve onbir yıl okul müdürü olarak çalıştım. 26/06/2010 tarihinde Milas İlçesi Derince İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandım.Şu an Milas Gümüşlük İlkokulu´nda görevlendirme olarak okul müdürlüğü yapmaktayım.Evliyim. 3 çocuk babasıyım.