MUĞLA / MİLAS - Gümüşlük İlkokulu

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günümüz kutlu olsun.

Ara

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 85.yıl dönümünde saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlenmesine katkı sağlamak amacıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize eğitim düzenlendi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.Kutlama programı öğrencilerimizin dans gösterileri ,şiirler ve yarışmada derece alan öğrencilerimize ödül verilmesi ile sona erdi.Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sevgi en büyük koruyucudur. Hayvanları sevelim ve hem yaşam haklarını hem de yaşam alanlarını korumamız gerektiğini unutmayalım.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı şube belirleme işlemleri kura ile saat 10:30 okulumuz bahçesinde velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ağu

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı ilkokul 1.sınıf öğrencilerimizin şubeleri 01/09/2023 tarihinde saat 10:30'da kura ile okulumuz bahçesinde belirlenecektir.